De Kraal & Mineraal - Nieuws

Deze kerst ben jij het stralende middelpunt meet een van deze schitterende sieraden. Doe alvast wat inspiratie voor de feestdagen op en bekijk dit filmpje! #versierjezelf


Lees verder

Onze eerste video, een demonstratie van hoe je een ketting knoopt, staat online! Ben je benieuwd hoe je dat moet doen? Neem dan een kijkje!


Lees verder

Internet is tegenwoordig voor veel mensen een belangrijke bron van informatie. Als je wilt dat mensen je winkel weten te vinden, helpt het om ook op het web aanwezig te zijn. Dit betekent niet alleen een webpagina en webshop, maar ook allerlei vormen van social media zoals bijvoorbeeld facebook en twitter. Dit kost natuurlijk wel wat tijd, maar het biedt ons ook unieke kansen en het is bovendien erg leuk!


Lees verder

Toen wij een aantal jaren geleden het idee hadden om naast onze winkels een webshop te beginnen, liepen we tegen een aantal punten op: waar brengen we de webschop onder? Hoe regel ik iDeal? En hoe presenteren we onze producten? De meeste artikelen in onze webshop zijn unieke exemplaren. Dit betekent dat de foto die bij het product staat daadwerkelijk een foto is van het product dat je kunt bestellen. In dit artikel wil ik graag wat vertellen over de manier waarop wij foto's voor de webshop maken.


Lees verder

Als je een ring gaat kopen kun je hem natuurlijk het beste even passen. Dan weet je gelijk of het de goede maat is. Maar soms is passen geen optie, bijvoorbeeld als je online een mooie ring hebt gezien. In dat geval moet je, net als bij kleding, je maat weten. Nu kun je bij kleding gewoon even het labeltje bekijken van iets dat je in de kast hebt hangen. Helaas hebben ringen geen labeltjes en staat dus de maat er meestal niet op. Hoe weet je dan wat je maat is? In dit artikeltje willen we je graag een beetje op weg helpen met een aantal tips waarmee je zelf je ringmaat kunt bepalen.


Lees verder

Nieuwe collectie van...


Lees verder

Binnenkort gaan we onze website aanpassen. We gaan onder andere meer informatie toevoegen over de edelstenen en de sieraden die we daarvan hebben. U gaat hier niks van merken en we blijven gewoon bereikbaar.


Lees verder