De Kraal & Mineraal - Nieuws

Helaas hebben wij ons filiaal in Delft per 1 november 2016 moeten sluiten.


Lees verder

Deze kerst ben jij het stralende middelpunt meet een van deze schitterende sieraden. Doe alvast wat inspiratie voor de feestdagen op en bekijk dit filmpje! #versierjezelf


Lees verder

Onze eerste video, een demonstratie van hoe je een ketting knoopt, staat online! Ben je benieuwd hoe je dat moet doen? Neem dan een kijkje!


Lees verder

Internet is tegenwoordig voor veel mensen een belangrijke bron van informatie. Als je wilt dat mensen je winkel weten te vinden, helpt het om ook op het web aanwezig te zijn. Dit betekent niet alleen een webpagina en webshop, maar ook allerlei vormen van social media zoals bijvoorbeeld facebook en twitter. Dit kost natuurlijk wel wat tijd, maar het biedt ons ook unieke kansen en het is bovendien erg leuk!


Lees verder

Toen wij een aantal jaren geleden het idee hadden om naast onze winkels een webshop te beginnen, liepen we tegen een aantal punten op: waar brengen we de webschop onder? Hoe regel ik iDeal? En hoe presenteren we onze producten? De meeste artikelen in onze webshop zijn unieke exemplaren. Dit betekent dat de foto die bij het product staat daadwerkelijk een foto is van het product dat je kunt bestellen. In dit artikel wil ik graag wat vertellen over de manier waarop wij foto's voor de webshop maken.


Lees verder